Kuntotestit

Harjoituskalenteri

Seuraa kehittymistä

Keskustele valmentajan kanssa

KUNTOSI VALMENNUSSOVELLUS

MIKÄ SE ON?

Itse kehittämämme valmennussovellus, jonka avulla kaikki harjoitteluun liittyvät asiat ovat samassa paikassa, helposti saatavilla.

Kuntosi-sovelluksen avulla voidaan seurata kunnon kehittymistä ja suorittaa harjoituksia omasta harjoituskalenterista kuvallisten ja aukikirjoitettujen ohjeiden mukaan.

MEIDÄN TAVOITTEEMME

Kuntosi-sovellus on ollut aikaisemmin vain Prässin valmennusasiakkaiden käytössä. Haluamme antaa asiakkaillemme enemmän, joten avasimme sovelluksen myös kuntokeskuksen asiakkaille. Kuntosalin jäsenenä saat ilmaiset tunnukset sovellukseen ja halutessasi voit ostaa verkkokaupasta harjoitusohjelmia ja siirrämme ne suoraan henkilökohtaiseen harjoituskalenteriisi. Voit ostaa myös helposti suoritettavan hyvinvointitestin, jonka avulla saat selkeän kuvan kuntosi tasosta ja etusivun ympyrän täytettyä.

SISÄLTÄÄ

Hyvinvointitestin, harjoituskalenterit, kuvalliset harjoitusohjelmat ja esim. kehonkoostumuksen seurannan.

KAUPPA

Josta voit ostaa vaikka uusia kuvallisia treeniohjelmia

WWW.KUNTOSI.FI

Kirjaudu omilla tunnuksillasi ja aloita sovelluksen kokeilu!

KALENTEROINTI

Yksi sovelluksen parhaista ominaisuuksista on harjoituskalenterin luominen. Valmennusasiakkaille valmentaja luo kalenterin, mutta salin asiakkaana voit luoda sen itse. Voit kopioida ja raahata harjoituksia haluamallesi päivälle. Voit lisätä kalenteriin omia ohjelmia esim. pdf-tiedostoina. Valmiiksi tehdyn kalenterimerkinnän voit kopioida ja raahata haluamiisi kohtiin ja merkitä treenit tehdyksi. Jos ostat ohjelmia verkkokaupasta ne löytyvät kalenterista, tiedostoista ja myös kalenterin alasvetovalikosta.

KIRJAUTUMINEN JA KÄYTTÖ

Tutustu sovellukseen rauhassa ja kun haluat sinne sisältöä, osta tuote verkkokaupasta, ole yhteydessä Prässin valmentajiin tai laita postia osoitteeseen info@prassi.fi